Flott kattehotell i rolige, landlige omgivelser.

Hotellet er etablert på Skatval Gård på Skatval i Stjørdal kommune.

  • Innkjøring fra E6
  • 7 km til Trondheim Lufthavn, Værnes
  • 35 km nord for Trondheim
  • Toalett og dusj også tilgjengelig for tobeinte eiere.
  • Dyrevant personale, som vil gjøre din(e) katt(ers) ferie så koselig som mulig.
  • Samarbeidsavtale med veterinær.

Dine katter er trygge hos oss med personalrom i samme bygg. Røyksensor av den mest følsomme sorten (aspirator) er installert hos kattene.

Har du andre spørsmål om oss eller vedrørende din katts opphold på Skatval Kattehotell er du når som helst velkommen til å ta kontakt med oss.

Katter står i fokus på dette hotellet, og vi vil gjøre alle våre selvbevisste og krevende gjester fornøyde!

Vi har åpnet dørene til vårt nye hotell og har allerede gjester som koser seg godt. Noen har fått nye venner, og for dem fortoner det hele seg som en feriekoloni.

Inne i et lyst og trivelig lokale er det god plass med store bur hvor våre gjester bor. I burene finner vi klorebrett og klatrestativ. Våre kattesuiter har større bur med luke ut til egne luftegårder som kattene har tilgang til når de ønsker det. I de ordinære rommene får kattene et stort bur.

For å gjøre det lettere for deg som skal ut og reise, kan vi tilby henting og levering av katten på Trondheim Lufthavn Værnes.

Alle gjestene slippes daglig ut i vårt utendørs lufterom hvis ønskelig. Her kan de leke med leker og få nye ferievenner. Kattene får tilsyn flere ganger daglig, og veterinær er selvfølgelig tilgjengelig dersom en katt skulle bli syk. Pelsstell, klipping av klør, ormekurer og annen dyrepleie kan tilbys i tillegg til kost og losji.

Det eneste kravet til katten som ønsker et opphold hos oss er at den er vaksinert i løpet av det siste året.

 

Om Kattehotellet i media

NRK: Her bor pus som en konge

Adresseavisa: Kattehotell i særklasse

Stjørdalens Blad: Åpner hotell for katter